logo

Grasrotandelen

Grasrotandelen

Bli med å støtt klubben vår ved å velge OSS som mottager av grarotandelen.

Hvordan bli Grasrotandelsgiver:


Send SMS til 60000 med meldingen «Grasrotandelen 920848788»
Du kan også bli Grasrotandelsgiver i alle Norsk Tipping’s kanaler.

Bakgrunn/Historien:

Våren 2018 valgte vi, etter 21 år som komersiell utøver, å danne en klubb. Dette fordi vi fikk tilbud av kommunen å få rimelig leie av lokale å danse i i den splitter nye skolen på Bjørkelangen. Om dette ikke hadde blitt gjort, måtte vi dessverre avslutte kursvirksomheten vår her grunnet for høye utgifter til reise og lokalleie. Selv om vi pr. i dag kaller klubben «Western Linedancers, Bjørkelangen» er dette en klubb for oss ALLE som går på kurs hos undertegnende. Både på Jessheim og på Løvenstad. Bjørkelangennavnet ble med grunnet at det er på Bjørkelangen klubben har sitt styre pr. i dag og er der vi er registrert.

Medlemskontingenten er satt til 50,- pr år. Nærmest en symbolsk sum, men også den laveste prisen som er godkjent som medlemskontingent.

Klubben, akkurat som vi alltid har gjort, vil jobbe med rekruttering av nye medlemmer og fremme linedance hvor enn vi er.

Det er smart å melde seg inn i klubben, for dette styrker vår posisjon og det blir lettere å få støtte og midler til forskjellige aktiviteter.


Hvordan bli medlem:

Betal inn 50,- til konto: 1280.29.08111